Leimalistaukset

Katso leimalistauksia osoitteessa: http://leimakanta.blogspot.fi

Postileimatietokanta

Postileimakanta on verkossa toimiva tietokanta, jolle on rakennettu ohjelmisto mahdollisimman helpon käytön mahdollistamiseksi.

Mikäli haluat tutustua Suomen Leimakantaan, ota yhteyttä: parahin@gmail.com

Ohjelmiston ja tietokannan kehityksessä tarvitaan käyttäjiä/osallistujia, jotka kommentoivat ohjelmiston toimivuutta ja keräävät aineistoa tietokantaan.

Osallistuminen voi olla:
1. leimakuvien skannausta/lähettämistä sille, joka täydentää ne tietokantaan esim. ylläpitäjälle
2. osallitumista leimakannan päivittämiseen rekisteröitymällä käyttäjäksi
3. kommentoimista
4. leimakannan tarkkailua, tutkimista

Leimakantaa voi käyttää Microsoftin PowerApps -lisenssillä. Käytön voi aloittaa 3kk. koejaksolla, joka on ilmainen. Käyttökustannus on jatkossa n. 6€/kk. Tämä hinta on puhtaasti Microsoftin tietokannan ylläpidosta perimä korvaus. Tietokantaa ja ohjelmistoa kehitetään 100% talkootyönä!

Tarkoitus on myös saada vähintäänkin leimalistaukset kaikkien saataville ilman kirjautumista. Toinen tärkeä haussa oleva asia on, että filatelistiseurat ostavat yhteislisenssejä tietokantaan, näistä lisää myöhemmin näillä sivuilla!

Tietokannassa on käytetty mahdollisimman tarkasti Suomen Filatelistiliiton luokituksia. Kohteissa on merkattu aina SF:n numero, mikäli se on ollut saatavissa. Tiedon keruussa on vahvasti tukeuduttu lähdekirjallisuuteen kuten se on alla lueteltu - kiitokset kaikille leimatietouden tutkijoille!

Kuvakaappauksia tietokantaohjelmasta:

Klikkaa kuvan päällä suurentaaksesi.